MODA

Kate Moss nije podnosila Marka Wahlberga

Clavin Klein otkrio detalje u razgovoru s Marcom Jacobsom

Novi broj američkog Interview Magazinea donosi zanimljiv razgovor između Marca Jacobsa i Calvina Kleina. Dva dizajnera su porazgovarala o svojoj zajedničkoj prijateljici i muzi Kate Moss te otkrili neke anegdote koje nisu bile poznate javnosti.

Klein se prisjetio kako je ranih 90-ih jako želio novo, svježe lice koje će predstavljati njegov brand: „Manekenke su u to vrijeme otkrile plastične operacije. Povećavale su grudi i radile određene preinake na svojim tijelima što sam osobno smatrao užasnim. Tražio sam novi look, novo lice, novu energiju. Kada mi je Patrick Demarchelier poslao Kate Moss znao sam da je ona prava djevojka za posao"- kazao je.

Jedna od najpopularnijih kampanja bila je ona za CK Underwear, a Kate se na setu pridružio nabildani Mark Wahlberg, filmska zvijezda u usponu koja je odmah očarala Calvina: „On je bio divan. Odmah smo potpisali ugovor s njim. Nisam želio nikoga drugog osim njega, ali moram priznati da je imao određenih problema. On i Kate se nisu mogli podnijeti" - izjavio je Klein. Marc Jacobs, dugogodišnji prijatelj Kate Moss, na ovu je izjavu nadodao kako ga animozitet ne čudi s obzirom na to da je Kate poznata kao osoba koja je jako izbirljiva i nije sklona velikom broju ljudi.

Kompletan intervju možete pročitati na: www.interviewmagazine.com

Photo: CK

 

Objavljeno: 04.09.2013. u 15:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p