MODA

Kate Moss udaje se u ponedjeljak

Divlja svadbena proslava trajat će tri dana

Drugo najiščekivanije vjenčanje godine u Velikoj Britaniji, nakon kraljevskog, ono Kate Moss i njena zaručnika Jamesa Hincea, napokon će se održati 4. srpnja. Što se vjenčani dan više bliži, medijska pompa sve je veća, stoga svaki dan neki novi detalj iscuri u javnost.


 Tako se šuška kako će Kateina vjenčana proslava u stilu žestokog festivalskog partijanja potrajati čak tri dana te će se odvijati daleko od očiju javnosti - na njenom ladanjskom imanju Costwolds. Mario Testino navodno će snimiti cijelu stvar za naslovnicu rujanskog izdanja američkog Vogue-a, Snoop Dogg zabavaljat će okupljeno društvo, a Kate Moss trebala bi zablistati u vjenčanici s potpisom svog dragog prijatelja, posrnulog Johna Galliana.

Gostima će se posluživati uglavnom jednostavna i tradicionalna britanska jela poput pastirske pite te kobasica u pire krumpiru, dok će Kate sve prostorije ukrasiti slikama same sebe. Tu će biti i garderoba s izborom vintage haljina Ossieja Clarka kako bi se njeno svadbeno društvo moglo kostimirati.


Popis darova uključuje 24 kristalne pepeljare, svilene tepihe, pribore za jelo te koktel setove, a nije izostao niti sanduk vrlo skupocjenog Louis Roederer Cristal šampanjca čija boca stoji nešto manje od 2000 funti. Izgleda kako će stvari s popisa jako dobro poslužiti nakon divljeg vjenčanog partyja na kojem će se nesumnjivo mnogo toga i porazbijati. Zna se ipak da Kate Moss partyja sa stilom, a mi jedva čekamo vidjeti njeno svadbeno izdanje.


H.B.


foto: dailymail.co.uk

Objavljeno: 29.06.2011. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p