MODA

Koja zvijezda mlađa od 30 ima najviše milijuna?

Sunday Times objavio listu najbogatijih članova modne, filmske i glazbene industrije
-->

Vlasnica brenda Mulberry, Christina Ong, koja ujedno ima i franšize na Emporio Armani, Pradu i Donnu Karan, lani je zaradila milijardu i dvjesto milijuna funti. Prvenstveno zahvaljujući rastu Mulberrya od kojih sedamdesetak posto, ova je žena očito povukla dobre poteze i osigurala si veliku količinu kapitala u kriznim godinama.

Za razliku od nje, vlasnici Arcadie (Topshop, Topmen, Dorothy Perkins...) sir Philip i Lady Green izgubili su previše milijuna (navodno oko 900 milijuna funti), ali su svejedno ostali prilično visoko na ljestvici bogatih u Britaniji.

David i Victoria Beckham nemaju problema s računima - njihova bilanca ostaje na solidinih 190 milijuna funti, čime su, prema kunskom obračunu, pravi milijarderi. Thomas Persson, 24-godišnji vlasnik i nasljednik H&M-a, spada u kategoriji mlađih od 30 godina i ima 700 milijuna funti.

Robert Pattinson, Emma Stone i Daniel Radcliffe najbogatije su zvijezde mlađe od trideset godina dok ih u stopu prate Rosie Huntington WHiteley, Natalia Vodianova, Keira Knightley, Adele i Florence Welch.

 

M.B.

Photo: promo, mtv

Objavljeno: 01.05.2012. u 15:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p