MODA

Kome je Wintour zabranila dolazak na Met Ball?

Još uvijek se šuška o Met Ballu

Anna Wintour ove je godine priredila dva velika iznenađenja svojim podanicima. Prvo je na crveni tepih zakoračila Kim Kardashian u cvjetnoj haljini Riccarda Tiscija, a potom je na naslovnici Vogue magazina osvanula Kate Upton za koju se šuškalo kako je molila da bude među uzvanicima prošlogodišnjeg Met Balla.

                            

Taman kada smo pomislili kako se Anna smekšala, svijetom mode proširio se novi trač. Iako je ovogodišnji Met Ball površinski prošao bez većih skandala (pored surove činjenice da su svi popljuvali postavljenu izložbu), Anna je navodno zabranila da na crveni tepih zakorači Kris Jenner, majka Kim Kardashian i notorna "Momager" kako ju američka javnost naziva.

Mjesta nije bilo ni za zvijezde reality showa The Real Housewives of New York, koje su iskazale veliku želju da prisustvuju ovom modnom Oscaru, ali je Wintour izrekla konačno ne i odbila njihove molbe za pojavljivanjem.


Gwyneth također nije sretna

Iako važi za jednu od najpoželjnijih uzvanica na crvenom tepihu, Gwyneth Paltrow nije skrivala svoje nezadovoljstvo ovogodišnjim balom. Glumica se u nekoliko različitih intervjua požalila na organizaciju i atmosferu koja je vladala: "Nikada više neću ići na Met Ball. Ispočetka sve izgleda jako glamurozno i uzbudljivo, međutim, na licu mjesta je vladala nesnosna gužva i napeta atmosfera. Npr. Kanye West je prilikom nastupa bio toliko bijesan da je bacio mikrofon. Ne znam što mu je bilo, niti tko ga je razljutio. Također, svi su bili odjeveni u neku verziju punk odjeće, pomislila sam: zar nismo prestari za punk?" - izjavila je Gwyneth.

 

Photo: Getty/Guliver

 

Objavljeno: 15.05.2013. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p