MODA

Levi's se vratio u grad!

Nova trgovina u Zagrebu

Sjećaš se zlatnog doba Levi'sa kada se nalazio u centru grada, odmah pored Gradske Kavane? Kad smo po traperice išli čak do Trsta jer je kultni 501 bio neizostavni artikl svakog ormara, muškog i ženskog? Uhvati li te nostalgija kad u ruke primiš svoj model kupljen 80-ih ili 90-ih? Onda je ovo vijest koja će te oduševiti! 

Levi's se vraća u grad! Da, dobro ste čuli, Levi's se vraća u centar grada. Od 08. srpnja ponovo možeš posjetiti najbolje mjesto u gradu za kupnju novih Levi's traperica koje će ti sigurno savršeno pristajati. Tog već spomenutog datuma, na adresi Gundulićeva 7, otvara se novouređena trgovina za sve ljubitelje mode i brenda Levi's. Osim Kristine Šalinović, Sonje Kovač, Marije Nikšić, Lorin Nukić, Ane Bacinger, Matee Frajsberger koje su veliki fanovi ovog svjetskog brenda, na licu mjesta moći ćeš sresti i ostale poznate hrvatske bloggere, okrijepiti se, a što je najbolje od svega, svi će imati priliku napraviti traperice baš po svojoj mjeri jer stiže prvi i jedini u Hrvatskoj – Tailor shop!


Koliko ste puta poželjeli na svoje traperice ili najdraže traper komade aplicirati neki svoj vlastiti detalj? Jeste li pokušali sami odrezati hlače ili traper jaknu kako bi bila unikatna i posebna? Sad za to imate priliku, i to sasvim besplatno! Na dan otvorenja tvoje buduće najdraže trgovine, po prvi puta u Hrvatskoj stiže i kutak za sve kreativce i one koji žele sasvim jedinstvene traperice, traper jaknu ili neki drugi traper komad odjeće. Aplikacija amblema, zakovica, rupica i mnogo drugih detalja nalazit će se na jednom mjestu, a za sve posjetitelje na dan otvorenja, ta će usluga biti besplatna.

Zato, trk na internet potražiti ideje što bi sve mogao/la poželjeti na svojim trapericama i već danas označi 8. srpnja u svom kalendaru kada ćeš na svojoj subotnjoj šetnji po zagrebačkoj špici svratiti u novu Levi's trgovinu.

Foto: PR
Objavljeno: 11.07.2017. u 16:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p