MODA

Lift ne radi? Ne dolazim!!

Na vidjelo izašli suludi zahtjevi Naomi Campbell

Iako je poznata kao osoba eksplozivnog temperamenta koja voli bacati stvari na osoblje,  supermodel Naomi Campbell je i diva bez premca. Ovih dana, na vidjelo su izašli detalji tužbe u kojima se između ostalog, navodi kako se prije nekoliko godina na promociji vlastitog parfema odbila uspeti stepenicama jer je lift bio van funkcije.

Nakon nemilog događaja odjurila je usred live tv emisije i time osramotila i sebe i poslovne partnere. Njena matična agencija Premier Model Management u suradnji s tvrtkom Moodform Mission  iznijeli su niz optužba na račun slavne manekenke i njenog neprofesionalizma: „Uvijek je kasnila na sastanke a promotivna turneja je bila posebno užasna radi njenog teškog karaktera i suludih zahtjeva" izjavio je Chris Owen vlasnik Premiera.  

Nadodao je kako je odustala od dodjele nagrada u Australiji jer je saznala kako treba prijeći nekoliko stepenica: „Njeno povlačenje s dodjele nije samo bilo neugodno nego je i izazvalo veliku napetost s klijentima."

Iako i danas zarađuje iznimne svote novaca, Campbell je izgubila nekoliko unosnih angažmana prvenstveno radi nestabilnog karaktera i lošeg ponašanja.

Objavljeno: 09.06.2010. u 10:52
Tagovi: Naomi Campbell

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p