MODA

Mali trikovi za savršen stil

Izgledajte u skladu s godinama

Ništa nije smiješno kao četrdesetogodišnjakinja koja želi izgledati poput dvadesetogodišnjakinje i ništa nije tužnije od obrnute situacije. Svake godine nose svoje prednosti i umjesto da se trudite biti nešto što (više ili još uvijek) niste, možda bi bilo vrijeme da naučite male trikove pomoću kojih ćete uvijek blistati.

20-te

Čak i ako ste nezadovoljni svojim tijelom pomirite se s činjenicom da sada izgledate najbolje u životu- pubertetski problemi poput prištića su nestali, a godine nisu uzele maha. Pokažite koliko god kože želite: gola ramena, noge, dekolte, ali pazite da ne prijeđete granicu dobrog ukusa. Investirajte u dobru torbu neutralne boje (crna, smeđa, siva, bijela) koju možete nositi uvijek i svuda.

 

30-te

Vrijeme je da napunite ormar bazičnim komadima koje ćete kombinirati s pokojim trendovskim komadom. Ne bojte se boja, kao ni uzoraka, ali uvijek imajte na umu prigodu za koju se odijevate. Investirajte u klasične crne cipele na visoku petu koje možete kombinirati s uistinu svime i koje nikada neće izaći iz mode.

                           

40-te

Dosad bi trebali znati kakav je vaš stil i koje kombinacije vam stoje. Nemojte se utopiti u bezličnosti, nego birajte dobro krojene komade koji prikrivaju najkritičnija područja (npr. koljena) i nemojte se bojati statement komada. Ako možete priuštite si komad dobrog nakita koji će podići osnovne kombinacije bez puno truda.

                           

50-te

Uživajte u ženstvenim kombinacijama poput pencil suknji i bluze ili dobre haljine i ukusno odabranih modnih dodataka. Istaknite najbolje na vama i nemojte se zaviti u sivilo. Nosite svoju odjeću sa samopouzdanjem i stavom. Nemojte zaboraviti dobre sunčane naočale koje osim što prikrivaju bore, daju dozu glamura. Čuvaju oči, podižu kombinacije i kome, na kraju krajeva, ne stoje?

                             

Borina Kopčić


Objavljeno: 24.02.2010. u 01:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p