MODA

Massimo Dutti, Bershka i Zara nude personalizaciju omiljenih komada: Otkrivamo detalje

Inicijali, ikona ili simbol 

Inicijali, ikona ili simbol na omiljenom modnom komadu nisu velika stvar, ali svi znamo da se sreća krije u malim stvarima. I upravo zato nas je jako razveselila vijest da je omiljeni modni brend uveo opciju personalizacije.

TikTok je prepun videa obožavatelja koji su požurili isprobati novu opciju koju je uvela i Zara: inicijali na popularnim komadima odjeće ili modnim dodacima.

 

@xoxojil The personalized Zara top>> #zara #haul #zarapersonalised #tankpersonalizedzara #zaraoutfit ♬ Originalton - jil

 

Ako vam se sviđa ideja, personalizirati možete torbe, košulje, tenisice ili čarape, a najbolja stvar u cijeloj priči jest činjenica da je postupak izrazito jednostavan. Samo nekoliko klikova dijeli vas od toga da izrazite vlastitu kreativnost i učinite omiljeni komad unikatnim.

 

@helenamul96 You NEED this personalised Zara top you need! #zara #zarapersonalisedtop #viral ♬ Satellite - Harry Styles

 

 

@cutiekite My Instagram nickname on t-shirt welcome to follow #zara #zaraedition #zaraedit #newinzara #zarapersonalised #zaraрозпаковка #розпаковкаукраїна @ZARA ♬ оригінальний звук - cutiekite 🩷🦅

 

Opcija personaliziranja rješava problem „svi u gradu imaju istu torbu kao i ja“ te nudi priliku da izrazite svoj osobni stil. Rezultat je to i potrebe brenda da se još više približe svojim kupcima te da se pojedinac uključi u proces stvaranja i kreiranja. Detaljnu ponudu predmeta za koje ponuda vrijedi možete pogledati na Zara službenoj stranici. Naknada za personalizaciju iznosi 2 eura.

 

@biancapattah Obsessed !! 😍 #zara #zarahaul #zaraoutfit #zarabag #zarapersonalizedbag #zarapersonalized #newzara #newinzara @ZARA ♬ 7AM (Slowed + Reverb) - adrian

 

Genijalna stvar kod doba u kojem živimo jest raznolikost i mogućnost izbora. Pa ako slučajno Zara nije vaš prvi modni odabir, na tržištu postoji još opcija.

Personalizaciju odjevnih predmeta i modnih dodataka nudi i brend Bershka. Ovdje je stvar malo drugačija i prilagođena svojoj publici i potrošačima. Bershka uz inicijale i slova, nudi i mogućnost dodavanja različitih simbola koji se mijenjaju ovisno o trendovima. Naravno, trenutno su aktualni blagdanski motivi. Kod njih možete i isprintati željene printove na majice što nudi još širu sliku na ideju stvaranja personalizirane mode. Ponudu možete pogledati ovdje, a cijena personalizacije se kreće od 3 do 5 eura.

Personalizaciju u Hrvatskoj svoje ponude nudi i Massimo Dutti. Postupak je svugdje sličan: Odaberete željeni artikl, stisnete customize/prilagodi i na označeno mjesto upišete željene inicijale. U ovom slučaju možete birati između tri boje, a to su bijela, zlatna i srebra i dvije vrste fonta. Cijena iznosi 2 eura.


Za kraj ćemo samo spomenuti da ovaj trend predstavlja idealnu ideju za božićne poklone najdražima pa ako ste već počeli razmišljati o poklonima ispod bora možda je personalizirana majica, torba ili kapa upravo ono što ste tražili.


Foto: Instagram, Massimo Dutti, Bershka
Objavljeno: 21.11.2023. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p