MODA

Megan Fox vratila obline

Lijepa glumica ponovno izgleda zanosno

Prije manje od 6 mjeseci, glumica Megan Fox, čije ime se u posljednje vrijeme sve više pojavljuje u žutim rubrikama, umjesto na filmskoj roli, došla je pod paljbu kritika kada su njene mršave slike u bikiniju obišle i zabrinule svijet. Iako je tada njen osobni trener inzistirao na tome kako se Megan bori da nabaci koju kilu, prekjučerašnje slike sa seta njena novog filma pokazuju drugačije.


25-godišnja glumica pokazala je znatno obliju figuru u smeđim kožnim hlačicama i crnom topiću, s mnogo mišićavijim nogama te širim prsnim košem. Lice lijepe Megan također se vidno zaoblilo, a njen današnji izgled je korak u pravom smjeru nakon što joj su joj Armani i redatelj Michael Bay otkazali suradnje na svojim projektima.

Izgleda kako je i sama spoznala da ispijen izgled više nije in, a budući je Armani kao novu muzu svog donjeg rublja izabrao Rihannu, Megan može odahnuti. Drago nam je vidjeti da je Megan došla k sebi te uopće ne sumnjamo da će joj nova, ženstvena figura priuštiti neke nove unosne ugovore i uloge.

Objavljeno: 20.08.2011. u 13:01
Tagovi: Megan Fox

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p