MODA

Mia Kovačić je zvijezda nove eNVY Room kampanje

eNVy Room jesen/zima 2013.

U jeku priprema za novu proljetnu kolekciju koju će u suradnji s brandom Dove prezentirati sredinom listopada na Perwoll FASHION.HR-u, moda kuća eNVy Room predstavlja kampanju za tekuću jesensku sezonu. Kao zaštitno lice odabrana je tv voditeljica Mia Kovačić koja je već jednom krasila kampanju ove kuće, i to 2008. godine. Mia nije krila oduševljenje ponovljenim angažmanom: „Zadovoljstvo mi je ponovno biti lice eNVy room kolekcije, ne samo zato što se dečkima divim kako odgajaju eNVy room ženu koja oduzima dah savršenom siluetom, nego i zbog toga što smo već odavno kliknuli kao ljudi i prijatelji." - kazala je.

Fotografija je povjerena Šimi Eškinji koji je Miju zamislio kao dokonu mladu damu koja se sama odmara u mondenom ljetovalištu. Kao inspiracija poslužili su motivi iz starih crno-bijelih filmova i naglašena dramatičnost ženskih likova iz tog doba. Za šminku se pobrinula Mihaela Dodić za Illamasqua, dok je za frizuru odgovorna Kristina Došen iz splitskog frizerskog studia Backstage. Kao lokacija snimanja odlično je poslužio splitski Hotel Park i njegova prekrasna ljetna terasa.

Jesen u eNVy Roomu ne odstupa od ženstvenog DNK-a branda koji je svoje ime izgradio na podatnim haljinama koje svaku ženu pretvaraju u sofisticiranu damu. Popularan cvjetni motiv u ovoj se kolekciji provlači putem cvjetnih aplikacija izrađenih od najfinije čipke. Osnovne dojmovne odrednice kolekcije su sofisticirana klasika, senzualnost i romantika, dok su zvijezde lajtmotiv kolekcije koje su realizirane u krupnom printu na majicama ili su pak rasute po crnom muslinu. Osnovni kolorit kolekcije čine bijela, crna, siva, boja pudera i koraljno crvena.

*Dečki iz eNVy rooma na sudjelovanju u ostvarenju kampanje zahvaljuju četverogodišnjem malenom modelu Dini Pedisiću, inače Šiminom nećaku, prekrasnoj crnoj pudli Rei i njenoj vlasnici, te svim zaposlenicima hotela Park, od kojih su se neki našli i u ulozi statista.

A.P.

Photo: Šime Eškinja

 

Objavljeno: 16.09.2013. u 09:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p