MODA

Miley Cyrus je nova muza Marca Jacobsa

Kontroverzna pjevačica u dizajnerovoj novoj kampanji

Osim što je konstantna tema trač rubrika u tabloidima i svojim glazbenim hitovima puni svjetske top liste, kontroverzna Miley Cyrus polako, ali sigurno pronalazi svoje mjesto i u modnome svijetu, a dokaz tome je najnovija kampanja dizajnera Marca Jacobsa, koji je u Miley pronašao svoju muzu.

Angažman popularne pjevačice u kampanji koja prati dizajnerovu proljetnu kolekciju zapravo nimalo ne čudi, jer Miley je već u više navrata pokazala privrženost Jacobsu, noseći njegove haljine na svim važnijim crvenim tepisima u prošloj godini.

Također, mlada pjevačica zaštitno je lice Jacobsove kampanje 'Protect the skin you're in', za potrebe koje se svojedobno skinula do kraja.

Njena nova kampanja, koju je snimio David Sims, otkrivena je sinoć na društvenim mrežama, a Miley se njome pridružila zvjezdanom postavu koji je već krasio kampanje Marca Jacobsa i koji uključuje imena Victorije Beckham, Helene Bonham Carter i Dakote Fanning. 

Inače, zanimljivo je da autor Jacobsovih vizuala po prvi puta nakon dugo vremena nije Juergen Teller, koji je prema riječima dizajnera odbio fotografirati Miley.

 

H.B.

photo: Marc Jacobs

 


Objavljeno: 09.01.2014. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p