MODNI TALENTI

40-godišnjakinje vladaju rujanskim naslovnicama!

Od Halle Berry do Jennifer Aniston
Kad malo bolje pogledate tko su dame koje krase najbitnija izdanja modnih časopisa primijetiti ćete da su sve odreda glumice u svojim četrdesetima!

Julia Roberts je sa svoje četrdeset i dvije godine na rujanskoj naslovnici Elle-a, Jennifer Lopez sa četrdeset i jednom na Glamouru, Jennifer Aniston također sa četrdeset i jednom godinom krasi rujansku naslovnicu Harper's Bazaara, a prekrasna Halle Berry se sa svoje četrdeset i četiri godine pojavila na najbitnijoj naslovnici za časopis Vogue.

Dok se jednima sviđa što su modni časopisi odlučili na naslovnice staviti žene u zrelijoj dobi i na taj način dali do znanja da ljepota nikad ne nestaje, drugi komentari su poprilično negativni.

Primjedbe se ne tiču samo naslovnica za koje se tvrdi da su prefotošopirane i preumjetne, već i sadržaja časopisa. Npr. Harper's Bazaar ima članak o tome kad je ok ne nositi grudnjak ako imate više od trideset, a Elle se raspisao o razvodima.

Mlađim konzumenticama ovih magazina smeta, što je sadržaj postao više fokusiran na žene u tridesetima i četrdesetima, dok se za one u dvadesetima nalazi tek poneka vijest.

A.B.

Objavljeno: 19.08.2010. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p