MODNI TALENTI

Alber Elbaz priča o kolekciji za H&M

Kako je došlo do suradnje?

Iščekivanje i nestrpljivost vezanu uz kolekciju koju će Alber Elbaz dizajnirati za švedski brend H&M možemo usporediti sa onima kad smo saznali da će velikani Victor&Rolf te jedinstvena Rei Kawabuko izraditi kolekcije za spomenuti brend.

Redovi ispred dućana bili su ogromni, najvatreniji obožavatelji dizajnera kampirali su ispred u šatorima, a jedna od anegdota koja je zasigurno svima ostala u sjećanju je borba za Victor&Rolf vjenčanicu u jednoj H&M prodavaonici.

Uvjereni smo da će sa Lanvin kolekcijom za H&M situacija biti slična jer nema žene kojoj se ne sviđa estetika velike modne kuće, a sudeći po kreacijama koje Elbaz radi očekuje nas pravi spektakl. Osim kolekcije odjeće i modnih dodataka u H&M stiže i beauty kolekcija koja je novost i za sam Lanvin brend. Dosad su uspješni bili na području parfema, ali dekorativna kozmetika je novost i tu će se s H&M-om prvi put u tome okušati.

Donosimo vam filmić u kojem je Alber Elbaz ispričao kako je došlo do same suradnje i kako gleda na kolaboraciju velikih modnih kuća i popularnog high street brenda.

            

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.09.2010. u 19:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p