MODNI TALENTI

Balenciaga u svojoj proljetnoj kampanji predstavlja dva nova lica

Juliane Gruner i Laura Kampman su novi perspektivni modeli na svjetskoj modnoj sceni
Miuccia Prada već nas je razmazila uvođenjem nekih novih lica na modnu scenu, najčešće putem Pradinih kampanja, no ove jeseni stvar u ruke odlučila je uzeti i Balenciaga, koja će na vizualima za iduće proljeće predstaviti dvije mlade djevojke, od kojih ćemo već u skorijoj budućnosti nesumnjivo moći očekivati zvučne angažmane.


Juliane Gruner (na lijevoj slici), rođena je 1996. godine u Danskoj, a u 2011. potpisala je ugovor s agencijom Scoop Models. Juliane do danas bilježi ekskluzivno pojavljivanje na Pradinoj reviji za jesen 2011., snimanje za naslovnicu talijanskog Voguea, dok joj je posljednji u nizu uspjeha upravo proljetna Balenciagina kampanja, na račun koje je Gruner s ovom modnom kućom obnovila ugovor iz sezone jesen 2011.


S druge strane, nešto starija jest Nizozemka Laura Kampman (na desnoj slici), koja sa svojih 17 godina također ima nekoliko zvučnih poslova iza sebe. Ove godine potpisala je ugovor s agencijom New York Models, u rujnu je kao ekskluzivno lice debitirala na proljetnoj reviji Calvin Kleina u New Yorku i Balenciage u Parizu, a snimanje kampanje čini se kao logičan slijed događaja za perspektivno novo lice. Kako će se djevojke snaći u modnoj džungli u kojoj danas jesi, a sutra nisi, tek preostaje vidjeti, no mi im želimo svu sreću.


H.B.
Photo: Nymag

Objavljeno: 08.12.2011. u 20:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p