MODNI TALENTI

Coco Rocha bijesna na brazilski Elle

Photoshop koji ne tolerira

Rijetko se kada dogodi da slavni supermodel radi photoshopa javno istupi protiv nekog magazina ili klijenta. Upravo to se dogodilo sa Coco Rocha i novim brojem brazilskog izdanja Elle magazina, za koje je slavna manekenka pozirala.

Naslovnica na kojoj je nosila prozirnu haljinu s bogatim aplikacijama photoshopirana je na način da je bodi koji je nosila ispod haljine uklonjen te ostavlja dojam kako je Coco ustvari naga i oslikana bojom za tijelo.

„Kao model koji odrađuje high fashion poslove imam striktno pravilo o nagosti na mojim fotografijama. Za potrebe nove Elle naslovnice, ispod prozirne sam haljine nosila bodi u boji kože koji je kompjuterski uklonjen, što nije u skladu sa mojim načelima. Photoshop je urađen protiv moje volje i to nakon što sam verbalno i pismeno izričito zabranila da se to napravi. Užasno sam razočarana što su moje želje i moj ugovor ignorirani od strane Elle tima. Jako vjerujem da svaki model ima pravo postaviti svoja pravila i način na koji se želi prezentirati svijetu, a u mom slučaju ta pravila su jasno izražena."

Coco vjerojatno neće podnijeti tužbu protiv Elle magazina ali sigurno ju  neko vrijeme nećemo vidjeti u brazilskom izdanju magazina.

 

photo: Elle Brazil

Objavljeno: 25.04.2012. u 17:01
Tagovi: Coco Rocha

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p