MODNI TALENTI

Fantastičan je osjećaj kad te izaberu da nosiš Pradu!

Korina Ana Buljević o svom velikom angažmanu

Vijest koja je jučer razveselila hrvatsku modnu scenu, agenticu Tihanu Harapin Zalepugin i sve ljubitelje naše mlade manekenke Korine Ane Buljević vezana je uz reviju modne kuće Prada. Lijepa Korina Ana Buljević (Talia Model) jučer je naime prošetala pistom spomenute modne kuće i svima pokazala da joj se smiješi velika modna karijera. Ubrzo nakon revije, Ana nam je ukratko opisala dojmove i otkrila detalje vezane uz ovaj veliki angažman.

Reci nam kakav je bio osjećaj nositi Pradu?

Fantastičan je osjećaj kad te izaberu jedni od najvažnijih casting direktora koji naravno ne rade samo za Pradu, već i za druge velike brandove. Super je naravno biti bok uz bok sa supermodelima, biti dio backstagea koji je krcat najpoznatijim imenima svjetske industrije i općenito biti dio ovako velike modne priče.

Svake sezone par djevojaka se istaknu kao ekskluzivna lica na Pradinoj pisti... Što to znači?

To znači da nas prvih par, zapravo nas tri nakon Natashe Poly, ove smo sezone postale ekskluzivna lica. Ukratko, ako ste nečije ekskluzivno lice u tom slučaju ne smijete nositi ni jednu revije prije i morate sve držati u strogoj tajnosti. Zato je Pradina revija jučer bila moja prva revija na Milano Fashion Weeku.

Je li kolekcija nešto što bi i privatno nosila?

Što se tiče kreacija iz nove kolekcije za iduću jesen, neke komade bi naravno nosila jer izgledaju predobro, dok neki nisu moj stil, no kad ih Miuccia Prada iskombinira na svoj poseban način jednostavno poželite nositi i njih!

 

A.B.

photos: Guliver/Getty, Fashionising, Dazed

 

Objavljeno: 21.02.2014. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p