MODNI TALENTI

FASHION.HR KONCEPT POKREĆE NOVI BRAND: MODNU AGENCIJU FHR MODELS

Želiš biti model?

 

U sklopu poslovne strategije i daljnjeg  širenja  poslovanja, te kao odgovor na mnogobrojne upite od strane zainteresiranih partnera, FASHION.HR koncept od sljedećeg mjeseca pokreće novi ambiciozni projekt, modnu agenciju: FHR MODELS.

Naviknuti na poslovanje po najvišim standardima u kojemu su nam partneri neke od najuspješnijih domaćih i inozemnih tvrtki, FASHION.HR je odlučio dati priliku svim mladim djevojkama koje imaju potencijal za karijeru u modnom svijetu.

Vjerujemo  da će naše bogato iskustvo u branši rezultirati kontinuiranim osvajanjem tržišta u hrvatskoj i inozemstvu."- izjavio je Vinko Filipić, direktor FASHION.HR koncepta.

Stoga FASHION.HR koncept ovom prilikom poziva sve zainteresirane da se odazovu velikom otvorenom castingu za modele, u Subotu 17.10.  u 15.00h u prostorijama kina Europa, Varšavska 3. Castingu mogu pristupiti sve djevojke koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

 

UVJETI ZA PRIJAVU

STAROST- minimalno 15 god.

VISINA - minimalno 174cm; maksimalno 182cm

OBUJAM BOKOVA - maksimalno 93cm

 

-  Sve djevojke ispod 18 godina starosti, moraju imati dopuštenje roditelja i/ili skrbnika za pristup castingu i fotografiranje

-  Na casting NIJE POTREBNO donositi fotografije.

-   Za pristup castingu potrebno je  ispuniti  prijavnicu koju možete preuzeti ovdje (PRIJAVNICA),  te je poslati na mail: models@fashion.hr

 

 

Veselimo se Vašem dolasku & sretno!!

 

Fashion.hr Team

 

 

 

 

Objavljeno: 12.10.2009. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p