MODNI TALENTI

Film za modne zaljubljenike

Natalia Vodianova, Aggy Deyn i Nicholas Hoult u glumačkim vodama

Tko je mogao znati da će proljeće biti toliko zanimljivo? Osim dosadne kiše, koja nas ove sezone nikako ne napušta, čuli smo kako će novi proljetni kino hit biti film CLASH OF THE TITANS. Naravno, film govori o antičkim vremenima i referira se na ondašnja božanstva koja su krojila ljudsku sudbinu, ali u nešto drugačijem izdanju, budući da u njemu glume zvijezde modnog neba.

Natalia Vodianova glumi Meduzu i pritom izgleda odlično( makar joj zmije izlaze iz glave!). Naša najdraža manekenka, Agy Deyn pojavljuje se vrlo kratko, ali ne i manje slatko u ulozi zamamne Afrodite. Prema tračevima sa seta, Agy je provela samo tjedan dana snimajući. Doduše, njena glumačka karijera nalazi se tek u začecima, tako da je ova uloga više nego potrebna u životopisu ove talentirane manekenke.

Sam Worthington, iliti gospodin Avatar, se također pojavljuje u filmu, ali i miljenik Toma Forda o kojem smo neki dan pisali. Mladi Nicholas Hoult očito je naumio uspjeti na velikim platnima, bez obzira na mlake kritike koje u zadnje vrijeme dobiva.

Ukratko, ovaj film nije samo za žene. Iznenađujuće je zanimljiv i prepun važnih povijesnih priča. Pametnome dosta.

 

M.B.

Objavljeno: 05.04.2010. u 15:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p