MODNI TALENTI

Halle Berry krasi rujanski Vogue!

Druga crnkinja u povijesti na najiščekivanijem izdanju "modne Biblije"

Najbitnija naslovnica na najbitnijem izdanju u godini za američko izdanje časopisa Vogue je gotova! A čast da je krasi pripala je prekrasnoj glumici Halle Berry koja je druga crnkinja u povijesti časopisa koja krasi rujansko izdanje. Crna pantera Naomi Campbell osvanula je sad već davne 1989. na rujanskoj naslovnici kao prva crnkinja u povijesti i trebalo je proći punih dvadeset godina da Anna Wintour ponovno stavi crnkinju na rujansko izdanje! Ako malo bolje proučite naslovnicu primijetiti ćete da frizura Halle neodoljivo podsjeća na bob koji nosi Anna Wintour te da je photoshop još jednom uvelike korišten.

"Samo je jedan razlog zašto sam pristala na intervju i naslovnicu - rujansko izdanje! Ne možete si ni zamisliti što to znači za crnkinju i modni svijet, što to znači za pop kulturu. Nisam nikako mogla reći - Ne, ne želim pozirati za najbitnije izdanje u godini!" rekla je Halle Berry.

Nakon prošlogodišnjeg izdanje koje je imalo 584 stranice, ove godine rujansko izdanje deblje je za 142 stranice, tako da će čitatelji uživati u punih 726 stranica jesenskih trendova!

A.B.

Objavljeno: 13.08.2010. u 14:55
Tagovi: Halle Berry, Vogue

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p