MODNI TALENTI

Hrvatski model u finalu Project Runwaya!

Tea Kramer (Talia Model) osvaja inozemno tržište!

Simpatična Tea Kramer (Talia Model) jučer nam je uljepšala početak novog radnog tjedna odličnom novošću! Tea se naime trenutno nalazi u New Yorku gdje je potpisala ugovor s jednom malom agencijom naziva Jewels i osvaja njihovo tržište! Novost koja je oduševila njezinu agenticu, brojne modne znalce i nas je ona vezana uz sudjelovanje u velikom reality showu Project Runway…

Kako je došlo do sudjelovanja u ovom velikom showu?

Što se tiče Project Runwayja, bila sam na castingu i nisam se uopće htjela išta nadati i odmah sljedeći dan me zvala bookerica da su me uzeli za episode finala, što znači da ću nositi njihovu reviju na New York Fashion Weeku. Jučer smo baš snimali neke detalje u stilu "modeli na castingu", malo je smiješno bilo s obzirom da smo sve već prošle casting.

Kakva je Heidi Klum? Kako izgleda cijela produkcija i sam proces snimanja?

Heidi sam vidjela na dvije sekunde, tako da nemam nikakvih utisaka što se nje tiče. Snimanje je bilo organizirano na takav način da uopće ne primijetiš da te snimaju, sve one male kamerice su strateški postavljene po prostorijama, užasno su profesionalni, a istodobno ležerni.

Odselila si u New York? Kakvi su prvi dojmovi? Preko koje ćeš agencije raditi? Koji su planovi?

Agencija mi se zove Jewels, jako mala boutique agencija, ima nas samo dvadesetak cura, što je super jer nam se bookerica uspije maksimalno individualno posvetiti što u većim agencijama nije slučaj. Također je super što je i ona prije bila model pa nas točno kuži i razumije kroz što sve prolazimo. Plan je odraditi New York Fashion Week (zasad nosim 5 revija - Charles Youseff, Daniel Silverstein, Project Runway, Vivienne Hu i Betsey Johnson) pa ćemo onda vidjeti kakva bude situacija s poslom.

A.B.
 
photos: privatni album
Objavljeno: 02.09.2014. u 11:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p