MODNI TALENTI

Još uvijek je "The Body"

Elle Macpherson ljetuje na Ibizi

Prošlo je više od dvadeset godina kada su pred tijelom Elle Macpherson padali svjetski modni urednici i obožavatelji magazina Sports' Illustrated, čiju je naslovnicu krasila čak 5 puta.

Prezgodna Australka bila je apsolutna kraljica ljetnih editorijala i kupaćih kostima, u kojima je izazivala zavist ženskog roda i čeznutljive poglede muškaraca. Danas, Elle ima 48 godina i svoj je posao usmjerila na uspješan brand donjeg rublja i kupaćih kostima te u  voditeljsku karijeru na komercijalnoj televiziji.

Poput većine poznatih dama, slavna se manekenka ukrcala na jahtu i krenula put party otoka Ibize gdje boravi u društvu dečka. Ako je suditi po fotografijama koje su ovih dana obišle svjetske medije, Elle je i dalje vlasnica jednog od najboljih tijela na svjetskoj showbizz sceni. Odjevena u minijaturni bijeli bikini, Elle je pokazala izblidane trbušne mišiće, tonirane ruke i savršenu guzu. Njezin trener tvrdi kako Elle vježba 20 minuta dnevno te da su za njezin savršen izgled u velikoj mjeri zaslužni dobri geni.

Svaka čast!

 

photo: profimedia

Objavljeno: 17.07.2012. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p