MODNI TALENTI

Lara Stone upecala ekskluzivu!

..i postala novo lice kuće Calvin Klein

Dobiti ekskluzivu za poznatu modnu kuću je u manekenksi ekvivalent Aladinovog blaga. Nizozemka Lara Stone jučer je objavljena kao ekskluzivno zaštitno lice kuće Calvin Klein, što u prijevodu znači kako ćemo Laru na jesen viđati u kampanjama za Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Collection i ck Calvin Klein.

Jedine tri manekenke kojima je to pošlo za rukom su Kate Moss, Christy Turlington i Natalia Vodianova koja je ovaj posao držala od 2003 do 2007 godine. Stone, ovo nije prvi angažman za ovu ikoničnu kuću, još 2007. godine dobila je ekskluzivu za reviju proljeće/ljeto, kampanju za CK Jeans u jesen 2008. te beauty kampanju iste godine.

Kreativni direktor Francisco Costa ovom je prilikom izjavio: „Započeo sam stvaranje jesenske kolekcije s samouvjerenom ženom na umu. Za mene, Lara je utjelovljenje senzualnosti i samopuzdanja stoga je i njen angažman stvar logike".

Iako se već neko vrijeme nalazi na listi najtraženijih modela, Stone će s ovim angažmanom dospjeti u sam vrh i pri tom razveseliti svoj bankovni račun s dodatnih šest nula.

Objavljeno: 07.06.2010. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p