MODNI TALENTI

Lice mjeseca: Tamara Pernar

Hrvatica koja je pokorila svjetske modne piste
-->

2014. godina u našem će slučaju definitivno ostati upamćena po mladim i perspektivnim Hrvaticama, kojima su se s početkom godine počela otvarati vrata svjetskih modnih prijestolnica. Jedna od njih je Tamara Pernar, članica domaće modne agencije Colors Model Management, koja je ostavila snažan dojam na netom održanim tjednima mode u New Yorku, Londonu i Milanu.

Ova naočita brineta prije nekoliko je godina završila Primijenjenu školu umjetnosti i dizajna i od tada se aktivno bavi svojom manekenskom karijerom, da bi danas stasala u jednog od najtraženijih hrvatskih modela na inozemnom tržištu. Njenoj karijeri na modnim pistama prethodila su brojna snimanja sa svjetski poznatim magazinima, kao što su Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Dazed & Confused i Nylon, pojavljivanja u modnim kampanjama od kojih je najznačajnije ime poznatog high street branda Topshop te povremena pojavljivanja na njujorškim, londonskim i pariškim pistama.

Topshop Unique

Definitivnu aklamaciju Tamara doživljava ove sezone, kada potpisuje ugovor s njujorškom agencijom The Society, koja njeno ime zbog zvučnosti i prepoznatljivosti mijenja u 'Tabitha'. Nakon toga slijede brojni modni angažmani na pistama renomiranih dizajnerskih kuća. Samo u New Yorku Tamara je nosila 10 revija, i to redom modnih velikana Calvina Kleina, Tommyja Hilfigera, Jilla Stuarta, Yigala Azrouëla, Tory Burch te brandova Marc by Marc Jacobs, Rodarte, Thakoon, Reem Acra i Coach.

Peter Pilotto

Marc by Marc Jacobs

U Londonu su ju za svoju reviju odabrali Peter Pilotto, Christopher Kane, Antonio Berardi, Richard Nicoll i Topshop, dok je u Italiji ostvarila impresivan niz, noseći kolekcije Dolce & Gabbane, Marca De Vincenza, Giorgia i Emporija Armanija, Ermanna Scervina, Marnija, Antonija Marrasa, Aquilana Rimondija i Francesca Scognamiglija. S obzirom na sveprisutnost na modnim pistama, Tamara Pernar naše je lice mjeseca, za koje jedva čekamo vidjeti kako će se dalje pozicionirati na svjetskom modnom tržištu!

Emporio Armani

Dolce & Gabbana

Coach

Antonio Berardi

Reem Acra

Tommy Hilfiger

Giorgio Armani

Marni

 

H.B.

photo: Calvin Klein, Marni, Coach Guliver/Getty


-->--> -->
Objavljeno: 28.02.2014. u 13:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p