MODNI TALENTI

Modeli na naslovnici američkog Voguea!

Američko izdanje Voguea za svibanj 2009. posvećeno je najpoznatijim modelima modne industrije!

Anna Wintour odlučila je izdanje Vogue magazina za svibanj 2009. posvetiti najpoznatijim modelima. Tako su se na naslovnici našle njezine miljenice Liya Kebede i Natalia Vodianova, a na veliko iznenađenje na naslovnici je zasjala i Anna Jagodzinska. Modele Isabeli Fontanu, Jourdan Dunn, Raquel Zimmermann, Laru Stone, Caroline Trentini i Natashu Poly smjestila je na produžetak naslovnice.

 

I dok se na forumima raspravlja o tome tko je zaslužio biti na glavnoj naslovnici, a tko s unutarnje strane, mi vam donosimo fotografije iz izdanja Voguea kojem se veseli cijeli svijet. Editorijali su podjeljeni na nekoliko priča, ali one koje su najviše oduševile su 'Meet the Boyfriends' s fotografijama modela i njihovim dečkima, zatim 'The Godfather' sa svim poznatim modelima zajedno i 'The Great Pretender' s Nataliom Vodianovom. U Vogueu su se također pojavile Naomi Cambell, Gisele, Karen Elson, Daria Werbowy, Raquel Zimmermann, Lily Donaldson, Kate Moss i mnoge druge.

 

Kate se pojavila na fotografiji s Marcom Jacobsom i Justinom Timberlakeom u editorijalu 'Inspiring Beauty' time najavljujući 'The Model as Muse' izložbu i 'Metropolitan Museum of Costume Institute Gala' svečanost na kojoj će biti domaćini zajedno s Annom Wintour.

 

Ne sumnjamo da će svi obožavatelji Voguea požuriti po svoj primjerak ovog značajnog izdanja, a ako ipak štedite u ovo doba recesije, možete uživati u fotografijama u našoj galeriji!

 

T.B.

Objavljeno: 14.04.2009. u 12:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p