MODNI TALENTI

MODNI USPJEH KRISTINE ŠITUM NA SVJETSKOM FINALU FORD SUPERMODELA

Mlada vinkovčanka osvojila je simpatije modnih agenata koji su je nagradili diplomom «Mlada Carla Bruni»
Svjetsko finale FORD SUPERMODELA održano je prošli vikend u Crnoj Gori. Četerdeset djevojaka pokušalo je osvojiti titulu FORD SUPERMODELA, no ugovor vrijedan 250 000 dolara pripao je brazilki TAYANE LEAO. Hrvatska predstavnica Kristina Šitum iako nije ušla u samo super finale osvojila je brojne simpatije agenata vodećih svjetskih modnih agencija koji su joj ponudili angažmane u Londonu, Parizu, New Yorku i Milanu.

«Jako sam zadovoljna mojim nastupom. Nagrađena sam diplomom «Mlada Carla Bruni», što mi jako laska. Budva me oduševila, kao i ostale natjecateljice. Dobila sam dosta ponuda i čim počnu ljetni praznici definitivno ću prihvatiti jednu od njih i krenuti u modni svijet. Po povratku sam angažirana na dosta poslova u Hrvatskoj, pa ću tako već ovaj tjedan odraditi nekoliko modnih snimanja. Sve u svemu ovo je za mene bilo jedno lijepo iskustvo koje ću pamtiti cijeli život! «, rekla je Kristina po povratku iz Crne Gore.

Licenca FORD SUPERMODEL Hrvatske u suvlasništvu je modne agentice Tihane Harapin Zalepugin i magazina The Best Shop. « Zadovoljna sam nastupom Kristine Šitum. No, moram reći da se ne stidim finala koje smo mi napravili u Zagrebu, posebno ću naglasiti naše scenografe, šminkere, frizere, i cijelu našu organizaciju. Priznajem, u tom sam pogledu od finala u Budvi očekivala puno više. Moram još jednom naglasiti kako sam ponosna na 15-godišnju Kristinu, koja se unatoč svojoj mladosti odlično snašla u vrlo zahtjevnim situacijama» rekla je Tihana Harapin Zalepugin

Svjetski izbor FORD SUPERMODEL održava se u organizaciji istoimene modne agencije - FORD. Agencija je osnovana 1946. u New Yorku od strane Eileen i Jerrya Forda, bračnog para koji je prvi shvatio potrebu za pokretanjem «industrije» bazirane na ljepoti. U 60 godina postojanja FORD je na svjetsku modnu i medijsku scenu plasirao danas mnoga poznata imena poput: Ali MacGrow, Brooke Shields, Christy Turlington, Elle MacPherson, Jerry Hall, Jodie Kidd, Kim Besinger, Sharon Stone, Stephanie Seymour, Kirsten Dunst, Mischa Burton, Lindsay Lohan i druge.

Video pobjednice Tayane Leao možete pogledati ovdje

 

 

Objavljeno: 27.01.2009. u 17:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p