MODNI TALENTI

Mršavice osvajaju online shopove

Allie Crandell zgrozila kupce Revolve Clothinga

Kada se prije nekoliko godina potegnulo pitanje mršavosti pojedinih modela donesen je niz pravilnika i dekreta o njihovim proporcijama. Kada su mnogi mislili kako su premršave manekenke nestale zauvijek, za njih se otvorilo novo tržište- online trgovine.

Jedan od modela web stranice Revolve Clothing izazvao je mnogo pažnje svojom figurom. Allie Crandell je djevojka koju najviše komentiraju na cijeloj stranici, a među zlobnim izjavama može se čuti kako je „jednostavno odvratna" ili „toliko mršava da joj glava izgleda preveliko za tijelo".

Djelatnici Revolvea brzo su postali priopćenje za javnost u kojem kažu kako „usko surađuju s modelom i njenim agentom kako bi je što prije vratili na zdravu težinu. Neće snimati nove fotografije niti se na bilo koji način pojavljivati na stranici dok se ne riješi njen problem."

Pošto je Allie očigledno premršava čak i za modelling standarde, pitamo se zašto su reagirali tek sada, kada su shvatili da bi zbog nje mogli izgubiti klijente. Sigurni smo kako je Allie bila jednako mršava kada se pojavila na castingu za Revolve.

B.K.

foto: Revolve Clothing

Objavljeno: 26.12.2010. u 13:36
Tagovi: model

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p