MODNI TALENTI

"Ne mogu se posvetiti ugovoru kakav nudi Victoria's Secret"

Miranda Kerr objasnila razloge odlaska iz VS-a.

Nakon nekoliko dana nagađanja o njezinom odlasku iz krila najpoznatijeg proizvođača donjeg rublja, Miranda Kerr konačno je stala na kraj šuškanjima i potvrdila kako više neće biti dijelom stalne postave poznatih anđelica.

Kerr je poprilično zaposlena na drugim projektima, a strogi uvjeti ugovora koje lica Victoria's Secreta potpisuju, ne ostavljaju joj prostora za druge poslove: „Stvar je tome da se ovim poslom bavim od svoje 13 godine. Sada ulazim u novu fazu svog života. Već neko vrijeme osjećam da trebam odrediti prioritete u životu, pogotovo otkako sam postala majka" -izjavila je te nadodala: "U karijeri sam došla do točke kada razvijam vlastite mogućnosti koje su u skladu s mojim strastima i željama. Jednostavno nisam u poziciji da se u potpunosti posvetim ugovoru kakav mi nudi Victoria's Secret"

Medijima su kružile glasine kako je s Mirandom jako teško raditi te da ima diva stav koji izluđuje njezine suradnike. Manekenka je odbacila ta naklapanja izjavivši kako je sigurna da njezini suradnici mogu potvrditi da je rad s njom sasvim normalno iskustvo.

Mirandin odlazak sigurno će razveseliti neku od nadolazećih zvijezda modelinga koje se nadaju kako će dobiti ugovor s ovom kućom. Prije Mirande, svoje je mjesto na pisti izgubila Rosie Huntignton Whiteley koja se odlučila posvetiti glumačkoj karijeri. Nekoliko godina prije, VS je napustila i Gisele Bundchen koja je tražila značajno povećanje honorara, što su čelnici ove kuće odbili.

 

Photo: Victoria's Secret

Objavljeno: 18.04.2013. u 18:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p