MODNI TALENTI

"Nitko u modnom svijetu mi ne prigovara zbog težine!"

Alessandra Ambrosio reagirala na prošlotjedne komentare u medijima

Nakon što su osvanule fotografije sa snimanja novog kataloga Victoria's secreta, svijet je ostao u šoku zbog figure Alessandre Ambrosio, a ABC news je čak napisao kako „njena figura podsjeća na figuru puberteteskog dječaka, a ne 29-godišnje majke." Pored velikog broja mršavijih kolegica, Alessandra se dosad nije našla na tapeti zbog svoje težine, ali očito da je i ona postala trn u oku mnogima iako je oduvijek govorila da je model s oblinama. Na navedene napise je morala reagirati:

„Bila sam sitna od četvrte godine i mogu jesti što god želim. Svejedno mi je dok god sam zdrava. Ako nabacim nekoliko kilograma, onda sam debela. Ako ih skinem, onda sam bolesna. To je smiješno!" i dodala „I takve ispade nikad nisam doživjela od dizajnera i agenata."

         

Ambrosio se u trudnoći udebljala 18 kilograma i brzo se vratila u formu. Navodno da njena fitness rutina obuhvaća trčanje, pilates, jogu i vježbanje s osobnim trenerom te se priča kako je izrazito disciplinirana. Očito da među anđelicama vlada trend čelične volje i samokontrole jer isto su učinile i njene kolegice Heidi Klum i Gisele Bundchen. Ali Heidi i Gisele još uvijek nitko nije optužio da su premršave, dok za Alessandru čije mjere su 86- 63-86 mnogi misle suprotno.

 

B.K.

Objavljeno: 16.03.2010. u 14:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p