MODNI TALENTI

Novo lice hrvatske mode

Upoznajte Ivanu Solar (Talia Model)
 
Budnim pratiocima zbivanja na domaćoj modnoj sceni, posljednje sezone za oko je sasvim sigurno zapela intrigantna pojava plavokose tinejdžerke, koja je svojim stavom i stasom obilježila hrvatske modne piste. Njeno ime je Ivana Solar, dolazi iz Varaždina i naš je izbor 'novog lica', za koje ne sumnjamo da će u budućnosti dominirati domaćom, ali i inozemnom modom.
  
Sa svojom visinom od 1,79 i zanimljivim licem koje magnetski privlači poglede, Ivana se brzo istaknula u jednog od najtraženijih modela domaće agencije Talia Model, a njena modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u njoj je prepoznala tipičan izgled koji modni svijet obožava, idealan za editorijale i komercijalne angažmane u vidu modnih kampanja. Kada govorimo o kampanjama, moramo istaknuti da je 14-godišnja Varaždinka već postala dizajnerska muza, pozirajući kao glavno zaštitno lice za vizuale našeg modnog branda Coded Edge. Za svoju miljenicu odabrali su je i drugi domaći brandovi; MANI, TWINS by Begović i Štimac i mnogi drugi...
 
 
Naša plavokosa i plavooka uzdanica u kratkom je roku postala zapažena u domaćim modnim krugovima, o čemu svjedoči i nominacija za uglednu Elle Style Award 2014. u kategoriji 'novo lice'. Iako joj je nagrada izmakla 'za dlaku', nesumnjivo je da je pred talentiranom 14-godišnjakinjom blistava karijera; Ivana se osim toga nakon završetka srednje škole sprema krenuti put inozemstva, gdje strana modna tržišta već osvaja njena starija sestra Antonija.
 
 
 
 
 
Hana Bartolović

photo: Jure Perišić, Talia Model
Objavljeno: 21.11.2014. u 11:11
Tagovi: Talia model

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p