MODNI TALENTI

Novo lice hrvatske mode

Upoznajte Magdalenu May Gero
Magdalena May Gero 
Da je domaća modna scena nepresušan izvor perspektivnih modela s realnim šansama za uspjeh na inozemnom tržištu, dokazala nam je Magdalena May Gero, naše ovotjedno 'novo lice' hrvatskog modelinga, koje u ofenzivu kreće pod okriljem domaće modne agencije Talia Model.

16-godišnja gimnazijalka modelingom se započela baviti prije tek nešto više od godinu dana, no to ju nije spriječilo da svojom pojavom zapne za oko brojnim stručnjacima iz naše modne branše. Rezultat toga je Elleova ovogodišnja nagrada u kategoriji 'novo lice', koja je zanimljivu brinetu dodatno približila široj publici i učinila ju sve prepoznatljivijom na sceni.
 Magdalena May Gero
 
Magdalena May Gero
 
U kratkih godinu dana, Magdalena je već odradila nekoliko zapaženih angažmana, od kojih svakako vrijedi spomenuti revije renomiranih domaćih dizajnera na Cro-a-Porteru i modne editorijale koji su objavljeni na stranicama magazina Elle. Osvojena nagrada, ovoj će tinejdžerki nesumnjivo pomoći da ju u narednim sezonama sve češće susrećemo na modnim pistama, ali i kao zaštitno lice u modnim kampanjama. 
 Magdalena May Gero
 Magdalena May Gero
  
Da Magdalena ima itekakvu perspektivu za budućnost, osim njenog izgleda, dokazuju nam i njene želje i stavovi. Ona se, naime, nakon završetka gimanzije priprema za odlazak u inozemstvo, gdje će uz studij paralelno raditi i na svojoj manekenskoj karijeri. Dok iščekujemo njene rezultate iz svjetskih prijestolnica mode, za koje ne sumnjamo da će ih biti u obilju, Magdalenu ćemo s velikim interesom pratiti na domaćoj sceni, koja joj je ove godine širom otvorila svoja vrata... 
 
Magdalena May Gero 
Magdalena May Gero 
Magdalena May Gero 
Hana Bartolović

photo: Elle, Darija Cikač
Objavljeno: 28.11.2014. u 14:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p