MODNI TALENTI

Olivia Palermo otkrila detalje o svojoj kolekciji

U planu je gluma, modeling i dizajniranje vlastite kolekcije!
Još od trenutka kad se pojavila u MTV seriji The City Olivia Palermo sav modni svijet ostavila je bez daha. Prekrasne crte lice, besprijekorna elegancija i tipičan izgled djevojke iz New Yorka. Olivia je polako počela biti podjednako bitna u seriji kao i Whitney Port, sjetite se samo posljednje sezone u kojoj radi za poznati modni časopis Elle. Ovih dana su osvanule fotografije modnog brenda ASOS na kojima Olivia Palermo pozira obučena u njihovu novu kolekciju za jesen/zimu 2010./11.. ASOS osim web prodaje izdaje i svoj časopis koji je u Velikoj Britaniji jako popularan, a Olivia će krasiti njegovu naslovnicu.

"Pokušavam ne izgledati savršenom stalno, više mi se sviđa onaj pomalo nemaran izgled."  izjavila je u pauzi od poziranja Olivia Palermo. Otkrila je kako su joj idući planovi vezani uz glumu, modeling i dizajniranje. Ovo zadnje svi očekuju s velikim nestrpljenjem jer je Olivia poznata po odličnom stilu pa sve jako zanima kakve ideje ima kad je dizajniranje u pitanju. „Odnedavno se bavim redizajniranjem svoje stare odjeće, haljine malo prekrojim, dodam im neki detalj ili jednostavno drugačije iskombiniram."

"Moja kolekcija će biti nježna, elegantna i ženstvena. No, obožavam i mušku modu tako da ću u nju zasigurno ubaciti i nekoliko muških blazera i hlača." otkrila je Olivia Palermo.

A.B.

Objavljeno: 30.07.2010. u 11:38
Tagovi: Olivia Palermo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p