MODNI TALENTI

Ona je nova modna muza

Grace Hartzel šarmirala na pisti Saint Laurenta

Grace Hartzel djevojka je o kojoj se ove sezone mnogo priča, a za to je ponajprije zaslužan kreativni direktor kuće Saint Laurent, Hedi Slimane. Poznati dizajner svoju je novu muzu pronašao upravo u ovoj djevojci, o kojoj od tada priča na sva zvona.

Netom nakon što je otvorila i zatvorila Saint Laurentovu nedavno održanu reviju u Parizu, iz modne su kuće lansirani 'tvitovi' koji su nam dali do znanja kako je mlađahna Grace poslužila kao muza u nastanku nove kolekcije. Osim što je svaki look rađen upravo po njoj i što se na pisti pojavila kao ekskluziva, modna je kuća odmah najavila da je Hatzel zaštitno lice njihove nadolazeće, permanentne kolekcije.

Miljenica Hedija Slimanea tako je doživjela svojih pet minuta slave, do kojih je došla predanim radom u posljednjih nekoliko sezona, noseći revije Marca Jacobsa, J.W. Andersona, Dolce & Gabbane, Chanela i Louis Vuittona.

Ove veljače prilično je selektivno pristupila brojnim revijama te je s angažmanima za Saint Laurent i Chanel u Parizu uspjela u potpunosti doći do izražaja. O njoj trenutno sa zanimanjem pišu brojni modni mediji, a mi jedva čekamo vidjeti u kojem će se smjeru dalje razvijati njena karijera.

 

H.B.

Photo: Guliver/Getty, Next Models

 

Objavljeno: 10.03.2014. u 15:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p