MODNI TALENTI

Ovo je stvarno frajer?

19-godišnji Andrej Pejić iz Tuzle zaštitno lice Marca Jacobsa

Polako su krenuli castinzi za ljetne kampanje, a Marc Jacobs je već pronašao svoje zaštitno lice. On je Andrej Pejić, 19-godišnji australski model porijeklom iz Tuzle koji sa svojom plavom dugom kosom, punim usnama i mekim crtama lica izgleda kao model - ženski model. Pejiću ovo nije prvi angažman, dapače, on je jedan od najzaposlenijih muških modela ove sezone. Njegov izrazito androgeni izgled je očito očarao dizajnere i modne agente.

Dosad je radio sa Stevenom Meiselom i Mert & Marcusom, pozirao je za kampanje Givenchya i Jean Paul Gaultiera, a nosio je i Gaultierovu proljetnu kolekciju. Nije loše za dečka koji je tek u veljači potpisao prvi ugovor s agencijom.

     

Andrej je u jednom intervjuu izjavio kako je oduvijek imao blage crte lica, ali ih je za potrebe modelinga dodatno istaknuo: „Smršavio sam, počupao obrve i naučio kako izgledati drugačije. U modellingu ima mnogo muškaraca koji su nalik meni, samo što možda nitko nije toliko izrazito androgen poput mene. Kada sam došao na snimanje za Jean Paul Gaultiera svi su se pitali „Tko je ta cura?", ali ubrzo su shvatili da sam zapravo dečko." objašnjava.

Juergen Teller već je snimio kampanju s Andrejem Pejićem i Gintom Lapinom i svi s nestrpljenjem iščekujemo prve vizuale.

B.K.

Objavljeno: 21.12.2010. u 09:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p