MODNI TALENTI

"Povrijedili su me komentari o mojoj težini"

Rosie Huntignton Whiteley o počecima karijere

Pune usne, plave mačkaste oči i plava kosa osigurali su joj višemilijunske ugovore u modnom svijetu i rad s nekim od najpoznatijih fotografa današnjice. Uz manekenske poslove, Rosie Huntigton Whiteley ima bezbroj ponuda iz Hollywooda te se sve više koncentrira i na glumačku karijeru.

Za novi broj Elle magazina, dala je veliki intervju u kojemu otkriva kako ni nju nije zaobišao zahtjev da skine nekoliko kilograma. „Kada sam bila na početku karijere, bila sam veća. Nisam bila debela nego sam imala dječje okruglo lice i dječje punašno tijelo, uostalom bila sam dijete. U agenciji su mi rekli kako se moram dovesti u red. Na svu sreću bila sam tvrdoglava i nisam željela ići na dijete. Komentar da sam prevelika me povrijedio, pogotovo iz razloga jer se moja težina istopila kako sam odrastala. Kada ste mladi model često se nađete u situaciji da vas napadaju radi težine i teško se oduprijeti. Samo dođe i taj trenutak kada počnete razmišljati vlastitom i glavom i odlučite sami za sebe." 

Rosie je u međuvremenu zamijenila Megan Fox u novom blockbusteru "Transformers Dark Moon" čija će se svjetska premijera održati 29.lipnja. 

Objavljeno: 28.05.2011. u 20:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p