MODNI TALENTI

Poznati top model na reviji Roberta Severa

Daniel Bamdad prošetao u kreacijama našeg dizajnera

U sklopu regionalnog projekta Zona 45 u Beogradu se predstavio naš poznati dizajner Robert Sever. Njegova „Chic Nouveau" kolekcija doživjela je ovacije na pisti Perwoll FASHION.HR-a te je bilo logično da i beogradska publika osjeti modnu čaroliju koju je naš poznati dizajner priredio za nadolazeću toplu sezonu. Uz svog dugogodišnjeg poslovnog partnera Branka Basletića i dizajnera nakita Slobodna Velickog, Sever je digao Beograd na noge i ponudio najbolji mogući uvid u hrvatsku modnu scenu.

Revija Roberta Severa privukla je pozornost i radi muškog top modela Daniela Bamdada, tetovažama ukrašenog njemačkog koreografa i modela koji je osvojio svijet mode. Ove sezone Daniela smo mogli vidjeti na reviji Haidera Ackermanna i kuće Costume National, a radi svog neobičnog izgleda rado ga angažira i slavna Vivienne Westwood čiju je kampanju krasio 2012. godine.

Bamdad gaji iznimnu strast prema tetovažama kojima je ukrasio cijelo tijelo, a po vlastitom priznanju, na tetoviranje je potrošio 100 sati.

Reviju Roberta Severa s beogradskog tjedna mode možete pogledati OVDJE.

 

A.P.

Photo: Robert Sever/Inked/Sleek

 

Objavljeno: 29.10.2013. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p