MODNI TALENTI

Pripazite na ovo novo lijepo lice

Model s najviše odrađenih revija završene sezone

Možda još niste čuli za nju, no Josephine Le Tutour jedna je od tri modela koja je na netom završenim tjednima mode nosila najviše revija, što je dosta dobar razlog da ovo lijepo mlado lice i zapamtimo. Naime, nosila je čak 60 revija redom etabliranih modnih kuća, a zanimljivo je i da joj ovo nije prva takva uspješna sezona - u prošloj je također držala ljestvicu ovako visoko.

Sa samo sedamnaest godina Josephine su pod svoje okrilje uzeli skauti Elite modne agencije kada je osvojila titulu za Elite modela Francuske, nakon čega je predstavljala svoju zemlju i na svjetskom izboru u Šangaju. To iskustvo joj je priskrbilo trogodišnji ugovor sa spomenutom ikoničnom modnom agencijom te je prometnulo u sam modni vrh. Zahvaljujući svojoj vretenastoj silueti, očaravajućim plavim očima i snažnoj volji, 178 cm visoka ljepotica je pistom prohodala u kreacijama modnih kuća Alexander McQueen, Carven, Nina Ricci, John Galliano, kao i Saint Laurenta, Marnija, Missonija i brojnih drugih.


Uz ovako sjajan početak ne sumnjamo da Josephine čekaju još veće modne avanture i postignuća, a mi ćemo do tada pratiti i brojne street style stranice gdje se također počela pojavljivati pokazujući svoj ležeran i neopterećen stil.


 

M.M.

photos: elite, carolines mode, swinging-paris, sophie mhabille, zara

 

Objavljeno: 12.03.2014. u 13:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p