MODNI TALENTI

Rujanska lica s naslovnica

Gdje su nestali modeli?

Nakon višemjesečnog šuškanja, prosljeđivanja informacija, nagađanja i pogađanja, portal WWD uspio je saznati tko će biti na naslovnicama ovogodišnjih rujanskih izdanja. Zbog financijske krize i pada oglašivača, dobra prodaja i čitanost su itekako važni (jer kako ćete inače doći do oglašivača). Pravilo je da glumice, pjevačice i ostale javne ličnosti bolje kotiraju kod publike nego modeli, pa drugačije nije bilo ni ove godine.

Vogue zasad još nije potvrdio svoju uzdanicu, ali za WWD je Elle obznanio kako će kraljica američkih srdaca Julia Roberts biti na njihovoj naslovnici. Harper's Bazaar zgrabio je Jennifer Aniston, a InStyle se odlučio za Hilary Swank, iako je prosinačko izdanje Marie Claire s njom na naslovnici bilo najlošije prodano izdanje u cijeloj godini.

Vanity Fair igra na kartu popularnosti Lady Gage i unajme li dobrog fotografa, uspjeh im je zagarantiran. Indijska ljepotica Freida Pinto krasit će magazin T i to će joj ujedno biti prva samostalna naslovnica u američkim časopisima. Kao što i sami vidite, o modelima (čak ni o Kate Moss) zasad nema riječi.

B.K.

foto: WWD

Objavljeno: 13.07.2010. u 15:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p