MODNI TALENTI

Ruska ljepotica osvaja modne piste

Sasha Luss je novo 'it' lice

Listajući modne portale i blogove u posljednje vrijeme sve češće nailazimo na ljepoticu platinasto plave kose, punih usana i očaravajućih plavih očiju. Sasha Luss doista spada u kategoriju ruskih lutkica, no iako je karijeru profesionalnog modela započela 2007., sa samo 15 godina, tek se nedavno vinula među trenutno najtraženije modele.

Prema mišljenju nekolicine, razlog tome jest promjena boje kose iz nezamjetne smeđe u platinasto plavu koja na Sashi nevjerojatno dobro izgleda. Koji god razlog uzleta bio, činjenica da je ruska ljepotica nosila 57 revija za prošlu, jesensku sezonu fascinantna je i teško da je itko od novih modela može pratiti, a isti uspjeh ponovila je i na posljednjem tjednu mode kada je pistom prošetala u kreacijama Alexander McQueena, Chanela, Valentina, Stelle McCartney, Kenza, Acne i mnogih drugih. Tekuću godinu započela je u velikom stilu snimajući svoju prvu Chanel kampanju za proljeće 2014., za čije je fotografije zaslužan sam Karl Lagerfeld.

Chanel

Vogue Russia

Vogue Russia

Bajkovitu ljepotu Sashe često nalazimo i na street style stranicama, gdje njen opušteni stil najviše dolazi do izražaja. Ljubiteljica jednostavnosti jako dobro se uklapa u famozni 'model off dutty' klan. Najčešće u ravnim mokasinama ili gležnjačama, ležernim krojevima i neupadljivim bojama, s pokojim izletom u nezaobilazne kožne materijale, Sasha vješto prkosi modnim egzibicijama kojima se mnoge modne insajderice natječu na tjednima mode. Njen adut je ljepota kojoj spomenuta jednostavnost samo imponira, stoga vjerujemo da će mnogi s guštom pratiti daljnji razvoj Sashine karijere i stila.

 

Matea Martek

photos: style du monde, vanessa jackman, fashionising, models jam, stockholm streetstyle, caroline levy-bencheton, le 21-emme, chanel, vogue russia, wayne tippets

 

Objavljeno: 21.01.2014. u 12:57
Tagovi: modeli, sasha luss

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p