MODNI TALENTI

Tko su modeli u usponu?

Lica koja trebate upoznati

One su izuzetno mlade i kreću u pohod na modnu industriju - otvaranje i zatvaranje revija, editorijali i kampanje, ove djevojke su neka od najvažnijih lica koja će vladati narednih godina. Mogu li postati sljedeća Kate Moss ili Aggy Deyn? Vrijeme će pokazati, ali potencijala i volje im ne nedostaje...

1. Nyasha Matonhodze

Osim što ju vole časopisi, ova mlađahna djevojka iz Zimbabvea lansirala je svoju karijeru preko kampanje koju je snimila za Vuitton. Pred dvije je godine pobijedila na britanskom natjecanju ELITE MODEL LOOK čime je najavila veliku karijeru. Nemojte zaboraviti, ima samo 16 godina!

 

2. Saskia de Brauw

Ova mlada Nizozemka otkriće je Carine Roitfeld koja ju je stavila na naslovnicu svog posljednjeg francuskog Vogue-a. Kako Nizozemke imaju sreće u svijetu modelinga, Saskia nije dugo čekala na svoju priliku. Snimanja za Chanel i Givenchy, ali i naslovnica talijanskog Vogue-a dovoljni su za povjerovati kako je Saskia „it" lice današnjice.

 

3. Julia Saner

Gucci, Fendi, Chanel, Lanvin, Givenchy i LV - sve ove revije nosila je mlada Švicarka koja je osvojila međunarodnu titulu ELITE MODEL LOOK u 2009.godini.

 

4. Hailey Clauson

Kao prava srednjoškolka iz Kalifornije, Hailey odaje dojam američke cure iz susjedstva koja ozbiljno konkurira na mjesto Karlie Kloss. Revije Calvin Kleina, Christian Diora i MIU MIU dovoljan su indikator snage ove plavokose ljepotice.

 

5. Emily Baker

Emily ima jedno od onih lica za kojima se okreću modni agenti diljem svijeta. Snažni obrazi, prodoran pogled i izuzetno petitna građa podsjetnik su na devedesete kada je Moss palila i žarila scenom. Mnoštvo revija, ali i editorijala već je iza nje. Što slijedi?

 

6. Josephine Skriver

Skoro sve relevantne revije je nosila. Izašla je na naslovnici njemačkog izdanja časopisa Vogue. Mnogi joj prognoziraju golem uspjeh. Mlada Dankinja idealan je model.

 

7. Cailin Hill

Jedna od blogerica u svijetu modela, Cailin Hill osvaja osobnošću i zaraznim stilom kojim ostavlja odličan prvi dojam. Rad u relevantnim časopisima, ali i denim kampanja Calvin Klein dovoljan su razlog za praćenje njenog bloga MODEL BURNBOOK, ali i karijere.

 

8. Colinne Michaelis

Otvoriti reviju modne kuće Prada znak je uspjeha. Uz Pradu, nosila je YSL, Valentina i Lanvin. Uz modni pedigre kojeg ima, Colinne će daleko dogurati.

 

9. Molly Smith

Novo lice Burberry-a i jedna od stalnih gošći editorijala u Teen Vogue-u i Vogue Italia, Molly Smith otkrivena je posve slučajno pred par godina u londonskom Covent Gardenu.

 

10. Sui He

Azijski modeli se vraćaju na scenu! Ona je prva Azijatkinja u povijesti koja je otvorila reviju američkog brenda - Ralph Lauren ju je osobno angažirao na svojoj reviji.

 

Ovo su deset najzanimljivijih lica modelinga današnjice - hoće li uspjeti? Prema svemu navedenom, one su već zvijezde. Pitanje je koliko dugo i koliko jako će sjati. Držimo fige!

M.B.

Photo: dailymail

Objavljeno: 11.07.2011. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p