MODNI TALENTI

Top 10 novih lica hrvatskog modelinga

Donosimo listu najperspektivnijih djevojaka

Da je Hrvatska zemlja koja ima potencijala u orbitu svjetskog modelinga lansirati lijepe domaće djevojke, dokazuju nam, između ostalih, Kristina Šalinović i Helena Šopar. Dok su spomenute curke svoj put do uspjeha već izgradile, svježa lica s trenutnom adresom na hrvatskim modnim agencijama Midikenn i Talia Model/Colors tek se spremaju uploviti u te vode. Donosimo vam listu 10 perspektivnih modela, od kojih su neke djevojke nakon vrlo kratkog razdoblja već potpisale ugovore sa stranim agencijama. Hoće li koja od njih ostvariti uspjeh kakav su vani polučile Šalinović i Šopar, pokazat će vrijeme, ali i njihova volja, trud, ustrajnost te konstantan rad na sebi i svojim kvalitetama. Svjetski editorijali, naslovnice, revije i kampanje, lako moguće očekuju i ovih 10 djevojaka.


1. Claudia Antičević - model agencije Talia Model/Colors.


2. Lucija Lučan - članica modne agencije Talia Model/Colors te bivša natjecateljica izbora za Ford Supermodel Hrvatska, također je nosila reviju Ivana Alduka.


3. Marija Janković - članica modne agencije Talia Model/Colors, okušala se u svijetu mode noseći revije hrvatskih dizajnera.


4. Magdalena R. - model agencije Midikenn.


5. Monika Č. - članica agencije Midikenn.


6. Paula Marčina - pripadnica modne agencije Talia Model/Colors, neki dan je proglašena našom najvećom mladom modnom nadom. Snimala je za Gloriu Glam, a veliki uspjeh zabilježila je snimajući nedavno za rujansko izdanje Elle Hrvatska, na čijoj se naslovnici i pojavljuje.


7. Petra Mičić - u Milanu je nosila reviju Neila Barretta, snimala je za Elle te je potpisala za agenciju Elite Model Management u Parizu, Select Model Management u Londonu, Next Models u Milanu i Place Models u Hamburgu, dok joj je u Hrvatskoj matična agencija Talia Model/Colors.


8. Petra Vujević - Midikennova zvijezda za talijanski magazin Gioiu snimila je već tri editorijala, u Hrvatskoj je snimala za Story Book i Elle, a prošle jeseni potpisala je s New York Model Management agencijom u New Yorku te Major Models agencijom u Milanu.


9. Tonka Nakić - recentna Midikennova uzdanica zasad je snimila editorijal za magazin Zdravlje i ljepota, a zahvaljujući dugoj plavoj kosi i zelenim očima, uopće ne sumnjamo kako ćemo ju uskoro viđati i na pistama.


10. Valerija Šestić - članica Talia Model/Colors agencije, a odnedavno i prestižne Women Management agencije u Milanu, modelingom se bavi od malih nogu, ali je s obzirom na titulu novog lica već dosta toga postigla. Iza nje su naslovnica i editorijali časopisa Friday, editorijal u Elle-u te Versus lookbook. Trenutno je u New Yorku, gdje se priprema za New York FW.

 

H.B.

Photo: Talia Model/Colors, Midikenn

Objavljeno: 05.09.2011. u 13:09
Tagovi: modeli, nova lica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p