MODNI TALENTI

"Tražili su me da skinem kilograme i ošišam kosu"

Heidi Klum progovorila o počecima karijere

U nedavno datom intervjuu, jedna od najpoznatijih anđelica, otkrila je kako su je na početku karijere agenti molili da skine kilograme i ošiša kosu, a kako bi se uklopila u tadašnje standarde modelinga: "Izgledaš previše zdravo i sretno, možda bi se trebala ošišati na kratko i izgubiti kilograme".

Klum se na sreću nije dala pokolebati te je odbijala sve zahtjeve: "Nisam se htjela pretvoriti u čačkalicu. Volim svoje tijelo i svoju kosu i unatoč pritiscima, odlučila sam vjerovati u sebe i zanemariti njihove zahtjeve".

Karijera Heidi Klum, klasični je primjer rada, truda i upornosti. Kada je s 20 godina došla na američko tržište, poslovi su se redali jako sporo. Uglavnom je snimala kataloge i neumorno obilazila castinge. Sreća joj se osmjehnula kada je dobila naslovnicu magazina Sports Illustrated, gdje su je i primjetili casting manageri Victoria's Secreta, te joj ponudili posao koji i danas smatra svojim najvećim uspjehom.

Danas, Heidi ima 37 godina, udata je za pjevača Seala s kojim ima troje djece, te je uspješna poslovna žena koja gradi voditeljsku karijeru na američkoj televiziji.

Objavljeno: 07.11.2010. u 18:16
Tagovi: Heidi Klum

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p