MODNI TALENTI

Zvijezda u usponu: Nicholas Hoult

Sada i maneken?

Mnogi od vas koji vole pogledati strane tv serije prije nego što one(s zakašnjenjem od dvije ili tri godine dođu na domaće ekrane) vjerojatno znaju tko je Nicholas Hoult, mladić koji je utjelovio lik Tonya u britanskom uratku SKINS.  

Naime, na javnoj televiziji preveli su spomenutu seriju kao Nabrijani te tako stvorili opću pomutnju među mlađim gledateljstvom koje je jedva dočekalo vidjeti događaje iz života svojih omiljenih likova koji, blago rečeno, otvorili mnoge delikatne teme.

Otvoreni razgovori o seksualnosti, nasilju, ljubavi i narkomaniji pokazali su jednu drugu sliku ne toliko puritanske britanske mladeži u kojoj je jedan od važnijih likova bio Nicholas Hoult.

 

Mladi glumac, koji je svoj vrhunac doživio u filmu ABOUT A BOY, pohvaljenom od publike i kritike, odlučno je prešao u manekenske vode, prvenstveno pod budnim okom velikog Tom Forda.

Nakon višednevnog nagovaranja, Nicholas je pristao biti glavna zvijezda kampanje Tom Forda za kolekciju proljeće/ljeto 2010 čime je etablirao svoj status na modnoj sceni.

Ubrzo nakon toga, uslijedili su mnogi editorijali koji vrlo vješto koketiraju s britanskom tradicijom, čineći Houlta vrlo poželjnim i svrstavajući ga u sam vrh svježih lica mode.

Posljednji editorijal u kojem se Nicholas našao nosi ime ANGELS&DEMONS te portretira svoga glavnog junaka kroz pomalo šizofrene vizije.

 

Marcus Mam odradio je kao fotograf odličan posao, dok ćete vi prosuditi koliko je Nicholas uspješan kao maneken.

 

Marko Banjavčić

 

Objavljeno: 02.04.2010. u 23:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p