MODNI DODACI

10 platnenih tenisica stvorenih za proljeće

Tenisice kojima se vraćamo svake tople sezone

 
Kada, nakon duge zime, na vrata zakuca proljeće jedva čekamo uskočiti u svoju najdražu kožnu jaknu i, naravno, omiljeni par platnenih tenisica u kojima se život odjednom čini nekako bezbrižnijim i lakšim.
 
U proljetnim se mjesecima, uvijek iznova, nostalgično prisjetimo platnenih Starki koje vežemo uz najljepše srednjoškolske dane, premda ih se nismo odrekli niti kasnije - i to ne samo zato što s njima povezujemo lijepa sjećanja već i zato što ih možemo nositi na gotovo svaku modnu kombinaciju. Naravno, u cijelom nizu prednosti, ne smijemo zaboraviti i udobnost i osjećaj lakoće na stopalima.
 
U međuvremenu je svjetlo dana ugledalo još pregršt novih tenisica koje više nisu samo jednobojne već ih možete odabrati i u prugastoj verziji, s cvjetnim motivima, printom tropskih biljaka ili pak sa šljokicama koje se sjaje dok hodate ulicom. Odaberite one koje će najbolje pristajati vašim proljetnim kombinacijama i stavite točku na i ionako veselim stylinzima. Najbolji izbor platnenih tenisica pronaći ćete u ShoeBeDo trgovinama te na www.shoebedo.com.
Converse (729 kn)
 
ASOS (200 kn)
Vans (549 kn)
Converse (579 kn)

ASOS (200 kn)
Vans (549 kn)
Converse (629 kn) 
   
Fred Perry (570 kn)
Converse (649 kn)
Converse (649 kn)
 
T.L.
Foto: PR
Objavljeno: 14.04.2016. u 15:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p