MODNI DODACI

30. rođendan kultne Nike tenisice

BUZZ proslavio Air Max Day
Air Max day BUZZ
2
6. ožujka se u cijelom svijetu slavio Air Max Day, 30. rođendan kultne Nike tenisice, rođene davne 1987., a proslavi su se priključili i brojni Zagrepčani te poznate osobe koji su se okupili na cjelodnevnom partyju kako bi se upoznali s najnovijim modelima Air Max tenisica koncept trgovine BUZZ.

Nedjeljni party Air Max Day održan je u popularnom zagrebačkom okupljalištu, hostelu Swanky Mint, gdje su posjetitelji mogli dobiti uvid u nove modele, ali i napraviti makeover svojih starih Air Maxica, kao što je zamjena vezica i čišćenje, te se prisjetiti svih retro modela iz osamdesetih i devedesetih. Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivan Vukušić, veliki ljubitelj urbanog stila odijevanja i sneaker kulture, Mirela Priselac Remi u ulozi DJ-ice i Ivan Šarić koji nije skrivao oduševljenje najnovijom kolekcijom Air Max tenisica.

Air Max day BUZZ
Tijekom dana su party posjetili mnogobrojni zainteresirani građani, a među njima i glumica Marija Borić, TV lice Tea Blažević, pjevačica Jana Fabijanić, glazbenik Joe Pandur, dizajnerski duo Dioralop Maja Merlić i Andreja Bistričić, dizajnerica Katarina Džale te mnogi drugi.

U galeriji pogledajte tkoje sve bio na rođendanu kultnih Nike tenisica…
Objavljeno: 28.03.2017. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p