MODNI DODACI

adidas Originals NMD - nove hit tenisice!

Prošlost osnažuje budućnost

Sinoć je u New Yorku na eskluzivnom eventu predstavljena nova Nomad adidas Originals tenisica u ozračju modernih impresivnih projekcija ukomponiranih s instalacijama koje predstavljaju nasljeđe adidasa koje je utkano u NMD.

 
Vođena stalnom željom za novim iskustvima, inspirirana prošlošću, ali usmjerena na budućnost i život u pokretu. Nova adidas Originals NMD tenisica stvorena je za pustolovine urbanih nomada - za sve one koji vole istraživati i koji uvijek teže biti korak ispred.
 

NMD tenisica donosi jedinstven spoj adidas Originals naslijeđa i najinovativnijih BOOST i Primeknit tehnologija. Smiona kombinacija oblika, materijala i boja inspirirana adidasovom prošlošću oblikuje trendove današnjice. Naslanjajući se na progresivne adidasove modele tenisica kao što su Micro Pacer, Rising Star i Boston Super, adidas Originals NMD daje elementima iz prošlosti moderan kontekst - povezujući ikonografiju adidasovih najslavnijih modela s tehnologijom 2016.
 

adidas Originals NMD sadrži vrhunsku tehnologiju tenisice za trčanje prilagođenu urbanom životnom stilu. Beskompromisni dizajn s jedinstvenim Primeknit materijalom omogućava fleksibilnost, stabilnost i udobnost dok vrlo smjela silueta tenisice s detaljima inspiriranima nasljeđem adidasa upotpunjuje dinamički koncept. Potplat je izrađen od inovativne BOOST tehnologije koja zahvaljujući svojim performansama pruža maksimalnu udobnost pri kretanju, prilagođava se svim uvjetima i amortizira udarce.
 

„adidas je oduvijek bio pionir u korištenju inovativnih tehnologija - to je temeljno načelo našeg breda. Ključ naše inovativnosti leži u našoj prošlosti. Njoj nije mjesto u muzeju, ona je naš alat i naša referenca za budućnost. NMD tenisica pokazuje kako prošlost može osnažiti budućnost", izjavio je Nic Galway, dopredsjednik Global Designa za adidas Originals.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2015. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p