MODNI DODACI

Apstrakni crteži na majicama Nott. jewelz

Poznati brend nakita proširio ponudu

Nott. ordinary tees majice su s motivima nastalima u suradnji sa zagrebačkom umjetnicom Ivom Berket, a na kojima je monotonija ležernih i običnih bijelih T- shirta razbijena neobičnim, apstraktnim likovima živog kolorita.

Inspiracija je dizajnerici nakita Silviji Talan i umjetnici ivi Berket stigla iz očaranosti bojama, svakodnevicom i promatranjem ljudi koji izviru istovremeno iz svijeta bajki i svijeta realnosti. Ovi umjetničko-odjevni primjerci savršeno nadopunjuju ležerne stylinge te ih podižu na novu razinu. Za opuštenu modnu svakodnevicu, a kombinirani s Nott. nakitom svaku ženu mogu pretvoriti u street style zvijezdu. Nakit, naravno, prati priču svojim prepoznatljivim pletenim ogrlicama i narukvicama od nautičkog uzeta i paracorda. Majice popularnog domaćeg brenda dostupne su za prodaju online putem faceebook i Instagram stranice brenda te u Nott. jewelz atelieru u Trakošćanjskoj 17.

Fotografije potpisuje Denis Butorac, u ulozi modela našla se Ana Brkić, styling kose djelo je Anemarije Uroić iz Raptur hair and beauty salona. Za make up se pobrinula Sanja Obrovac.


Foto: Denis Butorac
Objavljeno: 04.07.2017. u 10:27
Tagovi: majice, nott. jewelz

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p