MODNI DODACI

Aqua & Superga – najzabavnija modna suradnja ljetne sezone!

Slatka kolekcija platnenih tenisica

Superga tenisice

Ljeto je i službeno zaokruženo najzabavnijom modnom suradnjom sezone. Snage su udružili poznati hrvatski lanac concept trgovina AQUA, svima nam poznat po šarmantnim plavim dućanima duž Jadranske obale, i kultni talijanski brend tenisica Superga. Rezultat je capsule kolekcija platnenih tenisica koje na sebi prvi puta nose hrvatski dizajn i zaštitni znak ovog domaćeg brenda - ribice i zvjezdice!

 
Superga iza sebe već ima brojne suradnje s poznatim imenima modne industrije, poput blogerica Chiare Ferragni, Gale Gonzalez i Leandre Medine, a ovogodišnjem nizu co-brandinga Superge s poznatim modnim kućama Weekend Max Mara i Scotch & Soda pridružuje se i hrvatska AQUA. Njihov motiv 'Fish & Star' prije osam se godina našao i na Havaianas japankama, što je ujedno bio prvi co-branding za najvećeg proizvođača japanki na svijetu.
  
 
Upravo ovaj uzorak dominira i najnovijim Superga tenisicama, koje dolaze u dvije boje – bijeloj i mornarski plavoj. Tenisice se od ovog tjedna mogu pronaći u AQUA trgovinama na više od 60 atraktivnih lokacija diljem Hrvatske, ali i svijeta; u Italiji, Kanadi, Meksiku, na Cipru, karipskim otocima Curaçao, Saint Martin i mnogim drugima.
 
 
Superga tenisice 
Foto: PR
Objavljeno: 22.07.2016. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p