MODNI DODACI

Beyoncé kupila sandale vrijedne 2 milijuna kuna!

Dijamantne cipelice za Queen B.
Beyoncé
 
Nakon što je Lady Gaga prošli tjedan na aukciji iskeširala 300.000 dolara za tri para McQueenovih Armadillo avangardnih cipela, u lov na super skupu obuću krenula je i Beyoncé. Popularna glazbenica posegnula je u novčanik i priuštila si pravu kraljevsku poslasticu - sandale kuće The House of Borgezie koje vrijede čak 337.000 dolara (ili preračunato u kune: 2.328.500)!
 
Par cipela (koje koštaju toliko puno da bi mi obični smrtnici s tim novcima mogli kupiti nekoliko stanova ili pak ostaviti nasljedstvo čak i unucima) nose prikladan naziv The Princess Constellation, a sačinjene su isključivo od dijamanata. Točnije njih 1.310 koji teže 65.50 karata. Radi se naime o kreaciji koju Christopher Michael Shellis, dizajner i vlasnik kuće The House of Borgezie naziva svojim najvećim izazovom, rezultatom svega onoga što je radio posljednjih 20 godina. Za cipele, koje morate čuvati u sefu i unajmiti četu zaštitara, navodno su potrebni mjeseci predanog rada i vještine kako bi svaki dijamant sjeo na svoje mjesto.
 
The House of Borgezie 
The House of Borgezie  
"Nismo mogli zamisliti bolju osobu koja bi nosila naše Princess Constellation sandale. Beyoncé je poput snova koji su postali stvarnost," izjavio je dizajner ovih basnoslovno skupih sandala te dodao kako je glazbenica uložila u njihovu obuću s namjerom da par s potpisom The House of Borgezie nosi u svom novom spotu koji bi trebao ugledati svjetlo dana na jesen. Za isti spot, Beyoncé je navodno kupila i remen koji je platila 550.000 kuna. Ima se, može se, reklo bi se kod nas.
 
The House of Borgezie 
T.L.
Foto: Getty Images, The House of Borgezie
Objavljeno: 04.08.2015. u 07:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p