MODNI DODACI

Brend s Balija u čije ćete se torbe zaljubiti

Modni zemljopis
LIVN

Jedan vodeći trend prošle tople sezone odlučio se zadržati visoko na modnom tronu i ove godine. Riječ je naravno o neodoljivim cekerima i torbicama koje su izrađene od prirodnih materijala.

Cult Gaia torbicu naziva Ark bilo je teško ignorirati u 2017., no i ove godine upravo je ona ostala jedan od vodećih modela za toplu sezonu pred nama. Dok se lome koplja oko toga tko je zaslužan za njezin dizajn (trenutno je u tijeku velika parnica brendova Cult Gaia i Steve Madden), jedan neodoljiv brend s Balija ovu divotu ima i u svojoj ponudi.

Riječ je o brendu naziva LIVN, koji cijelu proizvodnju ima na rajskom Baliju, a dio prihoda donira organizaciji ceo4teens.org koja se brine od adekvatnoj edukaciji djece na Baliju. Osim spomenute Ark torbice, u njihovoj aktualnoj ponudi možete pronaći i sve ostale ‘it’ modele s Instagrama koji su krasili odjevne kombinacije poznatih modnih blogerica i ostalih influencerica. Cijene torbica nisu jeftine, no nisu ni papreno skupe poput modela koje u svojim kolekcijama nude drugi popularni brendovi - a ako uzmemo u obzir da dio prihoda ide u dobrotvorne svrhe, teško im je odoljeti.


Cijela filozofija LIVN brenda je jako simpatična i zarazna. Želja im je odmaknuti modnu ekipu od velikih brendova i masovne proizvodnje, a fokus staviti na male ljude koji svojim rukama u limitiranim serijama rade genijalne komade unikatnog prizvuka. Pokretači brenda napustili su Los Angeles i smjestili se na Baliju, za koji kažu da zrači posebnom energijom i slobodom.

 

LIVN

LIVN

LIVN

LIVN

LIVN

Objavljeno: 22.03.2018. u 08:14
Tagovi: Torbe, ženske torbe

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p