MODNI DODACI

Cipele koje će vam uljepšati svaki dan!

#heelmyday - nova kolekcija cipela s MARA D potpisom

MARA D 
Domaći brend MARA D, iza kojeg stoji dizajnerica Marijeta Duvnjak, već nas je svojom prvom kolekcijom sandala potpuno oduševila, a sada nam je pošteno začinila dan svojom drugom kolekcijom naziva #heelmyday.

S hladnim i tmurnim danima na umu, Marijeta je kreirala svoju novu kolekciju u namjeri da pomaknutim dizajnom i jarkim bojama unese šarenilo i uljepša dan kako onima koje nose MARA D cipele, pa tako i onima pokraj kojih na ulici samopouzdano promarširaju. 
MARA D
"Kada bih opisivala svoju kolekciju u nekoliko riječi to bi bilo sljedeće- ženstveno, edgy i ludo. Ne želim raditi dosadne cipele, želim uvijek raditi takve cipele koje će ljudi imati potrebu prokomentirati kada ih vide na ženi koja ih nosi. Nas žene često osnažuje ono što nosimo ili obrnuto. Ja želim raditi proizvod koji će raditi ovo prvo," izjavila je dizajnerica povodom izbacivanja nove kolekcije. A na upit kako reagiraju žene nakon prve kolekcije, Marijeta je izjavila: "Najsretnija sam feedbackom koji dobivam od žena koje nose moje cipele. Dva aspekta najviše komentiraju - dizajn i udobnost. Na kraju krajeva, meni je najbitnije da su one sretne."
MARA D    
Kolekcija se sastoji od 5 modela izrađenih od talijanske kože, a uskoro će im se pridružiti i 6. model - prva MARA D torba! Jedva čekamo!
 
T.L.
Foto: MARA D

Sve modele iz nove #heelmyday kolekcije i njihove cijene pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 19.11.2015. u 10:11

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p